Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

PONS Okul Sözlüğü: Kapsamlı Okul Sözlüğü Uygulaması

PONS Okul Sözlüğü, 5. sınıftan mezuniyete kadar öğrencilere destek olmak amacıyla tasarlanmış kapsamlı, çevrimdışı ve reklamsız bir okul sözlüğü uygulamasıdır. Okul kitaplarında bulunan temel kelime dağarcığını, bağlamsal örnekleri, deyimleri ve dilbilgisi bilgilerini sunar. Anahtar kelime ve tam metin arama, fiil tabloları, net girişler ve sınav modu gibi özelliklerle, bu uygulama hem sınıf içi öğrenme hem de ev ödevi yardımı için değerli bir araçtır.

İngilizce, Fransızca ve İspanyolca öğrenciler için özel olarak tasarlanmış olan uygulama, her dil için farklı öğrenme seviyelerine hitap eden iki sözlük sunar. Sınav modu, sınav esaslarına odaklanarak, internet erişimini kısıtlayarak hile yapılmasını engeller. Uygulama, A1'den C1'e, lise ve ortaöğretim seviyelerine uygun geniş kelime girişleri, tanımlar ve eşanlamlılar içeren çeşitli sözlükleri içerir.

Program diğer dillerde mevcuttur

PONS Schule Wörterbuch Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.8.4

(0)
  • Güvenlik Durumu

PONS Schule Wörterbuch hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer PONS Schule Wörterbuch denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.